Aan het laden...

Carl's

Wij heten jullie van harte welkom in onze gastropub CARL'S!

Op zondagmorgen serveren wij MAANDELIJKS brunch in buffetstijl van 10-12u. Dit kan op aanvraag ook steeds op andere dagen voor grote groepen. 
De prijs voor onze brunch bedraagt €30/volwassene of €10/kind vanaf 5j tot 10j. Onder de 5j. rekenen wij enkel de verbruikte drankjes af. De kindjes kunnen spelen in Dinodorp terwijl de volwassenen genieten van de brunch in CARL'S.
Onder het menu bij CARL'S vinden jullie alle info omtrent de brunch terug.
Reserveren  voor de brunch is NOODZAKELIJK zodat wij voldoende kunnen voorzien bij ons buffet aangezien wij met dagverse, huisgemaakte specialiteiten werken.

Wij brengen jullie een mix van typisch Amerikaanse gerechten/desserts en Belgische klassiekers.
Zoals voor al onze gerechten gebruiken we voor de cocktails ook enkel dranken van de hoogste kwaliteit. 
Reservaties voor CARL'S zijn noodzakelijk (behalve in ons loungegedeelte om iets te drinken) dit omdat wij met een beperkt team werken en steeds met dagverse huisgemaakte producten. Als wij geen reservaties op voorhand krijgen kunnen wij dus onmogelijk voldoende personeel/verse producten voorzien. Wij kiezen ervoor om onze prijzen niet aan te passen ondanks de stijgende kosten maar vragen dus wel om rekening te houden met onze vraag om te reserveren zodat wij geen onnodig verlies moeten maken op onze verse producten en zo kunnen wij jullie nog beter bedienen.

Ter info, onze gastropub CARL'S is volledig gescheiden van het indoor speeldorp. In de gastropub kan iedereen komen genieten in alle rust en gezelligheid. Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom in CARL'S en mogen ze dan ook in Dinodorp (blijven) spelen.

Hadden jullie graag onze gastropub afgehuurd voor een privéfeestje? Ook dat kan! Contacteer ons gerust voor alle mogelijkheden. Wij werken niet met standaardformules maar stemmen graag alles af op elk feestvarken.

 

PS: Let wel op: wegens beperkte plaatsen kan de tafel opnieuw worden vrijgegeven indien u meer dan een kwartier te laat bent.
1 tafel = 1 rekening

Sfeerfoto's

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.