Aan het laden...

Carl's

Wij heten jullie van harte welkom in onze gastropub CARL'S!

In de namiddag tussen 14-17u serveren we jullie graag koffie/thee & huisgemaakte taart. Nadien gaan we over tot het aperitief, tapas en onze heerlijke hoofdgerechten. Op zondagmorgen serveren wij brunch van 9-12u. Dit kan op aanvraag ook steeds op andere dagen voor grote groepen.


Wij brengen jullie een mix van typisch Amerikaanse gerechten/desserts en Belgische klassiekers.
Zoals voor al onze gerechten gebruiken we voor de cocktails ook enkel dranken van de hoogste kwaliteit.

Hadden jullie graag onze gastropub afgehuurd voor een privéfeestje? Ook dat kan! Contacteer ons gerust voor alle mogelijkheden. Wij werken niet met standaardformules maar stemmen graag alles af op elk feestvarken.

 

 

PS: Ter info, onze gastropub CARL'S is volledig gescheiden van het indoor speeldorp. In de gastropub kan iedereen komen genieten in alle rust en gezelligheid. Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom in CARL'S en mogen ze dan ook in Dinodorp (blijven) spelen.
Reservaties voor CARL'S zijn noodzakelijk (behalve voor de namiddag koffie/taart) , let wel op: wegens beperkte plaatsen kan de tafel opnieuw worden vrijgegeven indien u meer dan een kwartier te laat bent.

Sfeerfoto's

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.